ANBEFALINGER

- Gratis materiale -

Jeg har med stor begejstring og effekt anvendt dine energiøvelser - de er fantastiske! Det var som om flere års sort aske fra andres dårligdomme forsvandt fra min energi og jeg sprudlede resten af dagen og gør det stadig.

Linda

Jeg har haft meget gavn af dine energiøvelser til at skabe en god jordforbindelse. Jeg synes din lydfil fungere så godt og jeg har oplevet at reagere mindre end jeg plejer på mine omgivelser/klienter, hvilket er super vigtigt som behandler og for at kan være mere glad og rolig i mig selv. Vil helt klart fortsætte med at bruge øvelserne, da det giver et bedre udgangspunkt og ro, samt mere kraft i mine behandlinger når jeg bruger det hver morgen inden behandlingerne.

Charlotte

Jeg har brugt lydfilen "Tre energiøvelser..." som Nicolas har kreeret til særligt sensitive.

Inden jeg startede havde jeg svært ved overhovedet at snakke med mine nærmeste, det føltes virkeligt som om hvert ord fra folk gjorde fysisk ondt på mig. Der var bare ikke plads til mere. Med de øvelser jeg fik af Nicolas gik der kun 3 dage før at jeg mærkede en markant bedring. Jeg skal stadig være opmærksom på ikke at deltage i drænende samtaler, men nu er jeg en del mere robust end før. Jeg vil anbefale folk som er sensitive, har svært ved at lukke af og som bliver fyldt op med tension, at følge Nicolas' lydfil. Jeg er glad og taknemlig.

Carina

Du giver stof til eftertanke. Tid til lige at stoppe op. Keep up your good work.

Evy

Dine opslag gør mig klogere på mig selv. Udvikler min bevidsthed omkring mig selv og min personlige udviklingsproces. Giver mig værdifuld viden i forhold til at leve som sensitiv i en til tider kaotisk verden. Får mig til at føle en samhørighed og ikke føle sig helt alene i verden. Nicolas du er en person man på mange måder kan spejle sig i. Så har du en særlig evne til at skabe tryghed og nærvær omkring dig.

Kristina

Mærker og fornemmer at du er ret intune med hvad der sker i verden kollektivt og sanser mennesker generelt og har en dyb forståelse for hvad der lige nu, er intenst for de fleste der er på deres spirituelle rejse eller opvågning.

Christina

Tak for at lave opslag. - Hvor jeg kan genkende mere af mit autentiske selv, min sjæl og mit hjerte. Jeg kan godt lide den måde du er eftertænksom på samtidig med at du er i kontakt med dine følelser og måske sjæl, hvordan det end føles. Uden at formode noget. At du nødvendigvis kender "sandheden". Så tak for at være inspiration. Til "et bedre liv".

Teresa

At se og læse dine ord giver mig en helt anden ro. Det giver mig en kæmpe indsigt i hvorfor jeg gør som jeg gør. Samtidig giver det mig en følelse af jeg er som jeg er. Folk ikke kan lave om på mig.

Jonathan

Jeg er glad for du har valgt at være så åben. Det sætter mit mindset igang og jeg kan lære meget af dig. Jeg bliver også meget klogere på hvem jeg gerne vil være. Du er en af mine støste forbilleder i den spirituelle verden.

Sidsel

Du er autentisk og nærværende. Jeg nyder at følge dig bl.a. dine beskeder fra dine engle, og alt det andet du lægger op er super. Tak for dig.

Vivi

Det giver mig dejlig inspiration til at lave mit eget indre arbejde.

Winnie

Det giver mig meget mere end ord kan beskrive. Dine videoer kan få selv en dag man syntes er lidt træls til at blive vendt om til noget fantastisk. Du er en rigtig god inspirationskilde samt har en fantastisk energi, som bare gør at man kun kan blive glad. Jeg har helt klart været helt vild med bare at følge din udvikling, som bare har været helt magisk. Jeg har gået min egen vej, men det hjælper rigtig meget at se andres udvikling, så man ikke føler sig alene.

Pia

Du er en fantastisk inspirationskilde for det jeg selv er igennem lige nu med transformation, så det bekræfter mig og støtter mig på lige fod med mit indre arbejde. Det er så skønt. Tak for dig.

Karina

Når jeg lander på en af dine videoer eller skriv er der altid noget der resonere! Det er så fedt at blive mindet om, at man aldrig er alene. Du formidler på en dejlig, behagelig måde, og der er altid en grund til det når jeg kommer forbi et af dine opslag.

Siv

Jeg ser tit dine videoer og bliver bekræftet i egen proces og også i det energi skift på verdensplan, vi har gang i. Forandring forvandler. Er vel hoved budskabet fra dig, og også mig, der selv fandt vejen efter 35 års meditations praksis, hver dag, sammen med frivillig ensomhed i et par år, hvor hamsterhjulet blev forladt i søgen efter mening med tilværelsen. Jeg mediterede mig op i 5d! Og forsøger nu - 5 år efter- at implementere mit flow og nye liv- I et gammelt liv- og finde min tribe! Det er lidt svært til tider ....Og ensomt....til tider. MEN vi er jo mange rundt omkring og netop derfor er det så rart at høre på din vej og dine oplevelser og søgen efter et værdi liv, væk fra overfladisk slaveri, hvor mere vil ha mere- uden at vide hvorfor? Jeg bliver inspireret og dybt glad over dit mod til at stå ved dig selv som lys. Tak for at du er dig og NAMASTE.


Piamina

Elsker af følge med i dine forskellige oplæg, for mig giver det ofte en bekræftelse på, at vi er flere, i et slags universalt netværk, der oplever de samme energier osv. De ord du får sat på giver den der “okay så det ikke kun mig der er påvirket i dette”. Efter jeg, som psykisk syg, begyndte at følge dig bl.a., med dine energi updates mv., så har jeg kunnet lære at forstå, hvad der er forskellen imellem de energetiske påvirkninger og det der er mit “syge” jeg, som faktisk er blevet en meget lille bid nu.

Hvilket også har gjort at jeg nu er ude af medicinen for dette. Udtapningen er i sam. arb. med læge og psyk.

Carina

Dine videoer og dine energier giver rigtig god klarhed i hverdagen om hvad der foregår. De får en til at slappe af og bare være i nuet. Jeg elsker din personlighed og din væremåde. Jeg beundre din måde at hjælpe os alle på. Var glad for mine intentioner og guider ledte til dig. Din healing hjalp mig med at komme af med mit arbejde hvor jeg var nedtrykt og havde en stresset hverdag. Din reading gav mig mere indsigt i mig selv og hvem jeg i virkeligheden er og det gav god mening med de ting jeg har oplevet i mit liv.

Joachim

ANBEFALINGER

- Essens tolkninger -

En utrolig brugbar tolkning jeg modtog. Jeg fik en masse svar på mine udfordringer og tanker i livet og en beskrivelse af mig selv der var spot on! Det fik mig til at se mig selv fra en anden side, du fik mig til at tænke anderledes og reflektere over tingene og finde redskaber til at komme bedre videre. Jeg føler jeg fik et stort energi boost og stor lyst til at få mere viden omkring mig selv så jeg kan få det bedste ud af mig selv.

Trine

Du skal have tusind tak for din fine tolkning - den bringer masser af genklang i mig. Jeg har faktisk hørt den 2 gange nu, for rigtigt at lade det synke ind og flere ting kom frem anden gang. Jeg er vild med din positive tilgang til tingene og føler mig virkelig godt behandlet og tryg i dit selskab i lydfilen. Det er en kanon måde du gør det på!

Henriette

Min essens tolkning har været en af de første trin for mig, på min åndelige rejse/udvikling. Den har gjort mig nysgerrig på mere. Nicolas har med sin person formået at formidle en ny viden til mig om min essens, som jeg aldrig før har været bevidst om. For mig har det været en stor gave og jeg oplever dermed en større bevidsthed, en mere konstant indre ro og en følelse af at hvile mere i mig selv. Muligheden for at stille spørgsmål samt mit efterfølgende "walk & talk" med Nicolas, har givet mig nogle gode svar og dybere forståelse af min essens. Jeg vil på det varmeste anbefale enhver at give sig selv samme gave/opdagelse.

Peter

Af hjertet tusind tak for din fantastiske tolkning af mig. Wauw hvor er du sej og hold op du er god til at formidle budskaberne og hvordan jeg er. Er så glad for at jeg har bestilt denne tolkning hos dig. Du har virkelig ramt mig og det gør at jeg er mindre tvivl om hvad der er min vej. Tak for det.

Dorthe

Mange tak for tolkningen. Det var en flippet oplevelse at høre sig selv beskrevet så fint, når vi nu ikke har mødt hinanden! Jeg følte mig meget set - og fik også et lille spark bagi til, at komme ud og bevæge mig mere, for den der magelige "elsker at være hjemme" ramte mig :-D. Tusind tak for min læsning, som jeg kunne mærke, at jeg tog helhjertet imod, fordi dine ord og din stemme indgyder tillid og nærvær.

Kirsten

Jeg vil i høj grad anbefale Nicolas Dziegiel og hans tolkning udfra min fødselsdato. Det er en yderst kærlig tolkning af ens essens som menneske med de værdier og personlighedskarakteristika, man har med sig fra fødslen. Det er en medrivende oplevelse, som alle burde unde sig selv. Man føler sig styrket og får mod på mere udvikling af potentialer og det at arbejde med sine blokeringer og udvikling. Tak Nicolas for denne dejlige oplevelse

Brigitte

Jeg er rigtig glad for din måde at lave en tolkning på. At du fortæller, hvordan du skaber et trygt rum at tolke i, og gør opmærksom på hvor vigtigt det at man lytter mens man selv er uforstyrret og også skaber det rette space at være i - det er skønt. Din rolige udstråling er skøn, men hvad der gør oplevelsen endnu bedre, er at jeg ikke føler at du blot læser op, men at du reelt siger hvad du tænker. Fx at du ikke redigerer svipsere væk (at man kom til at sige et forkert ord fx) og i stedet viser sans for selvironi, retter til og ligesom siger hvad der i øjeblikket popper op i den forbindelse. Lige som dine paralleller til dit eget liv. Det gør det både nemmere at føle mig tryg ved at lytte, da jeg er mere tryg ved menneskelighed, og så forstår jeg også bedre sammenhængende når jeg hører eksempler fra andre eller tænkte eksempler. Jeg har talt med tre andre numerologer tidligere og godt havde de alle styr på tallenes energier og var super søde, men de virkede alle mere tilbageholdende med deres egne erfaringer og ift. at give eksempler jeg kunne forstå helt ned i maven. Får jeg nogensinde brug for at anbefale en numerolog igen, så bliver det dit navn jeg nævner. Så mange tusind tak

Victoria

Jeg har nu haft tid til at fordøje din fremsendte essens fortolkning. Det var rigtig mange ting som var “spot on” mange ting fra min fortid, som fik smilet frem på mine læber. Jeg kunne i den grad kende mig selv på langt de fleste essenser. Jeg har derfor tillid til at der på samme måde også ligger en række udfordringer i min fremtid, som skal håndteres for at få hele maskineriet “ Peter “ til at spille maximalt :-). Jeg kan rigtig godt lide din stil og din approach og er glad for at jeg lod dig arbejde med mine energier. Jeg har med din hjælp manifesteret den næste kvinde i mit liv - det gik godt nok stærkt! Jeg har en række “engle” i mit liv. (sjæle som inspirerer mig) du er en af dem, så tak for det

Peter

Jeg kan næsten ikke med ord beskrive, hvad tolkningen har betydet for mig. Det er så stor en gave. Den har givet mig klarhed i flere henseender, sat en masse nye tanker i gang, og jeg er begyndt at stole mere på mig selv. Du er meget nærværende, ærlig og oprigtig i tolkningen – Og tolker meget detaljeret og kærligt. Ting som kun jeg selv vidste, nævner du. Du kaster lys på områder, som for mig, var blevet fastlåste mønstre, som jeg ikke vidste, hvordan jeg skulle bryde – Jeg føler mig slet ikke på samme måde fastlåst længere. Nu ved jeg, hvor jeg skal lægge min energi, og hvad jeg kan gøre for at bryde lænkerne. Tak for din tolkning. Tak fordi du har åbnet og nuanceret min verden. Bare TAK.

Randi

Tusind tak for din tolkning. Jeg er super imponeret af dig og dit arbejde. Det er fantastisk, som du rammer fuldkommen plet, og du forstår at forklare det let forståelig og interessant. Det gav mig bare så meget og fremfor alt, at forstå mig selv.


TUSIND TAK.

Jane

Rigtig godt nytår til dig! Jeg håber, at året må bringe alt godt til dig! Jeg har nu genhørt din læsning af mig, og er virkelig imponeret over det, du kunne fortælle mig :) Der var helt klart en meget stor genkendelse i informationerne for dagen, måneden og året. Og ja, som du også nævner, så hænger de ret så smukt sammen. Det giver rigtig god mening, og jeg kan tydeligt se en rød tråd op gennem livet, til der, hvor jeg står i dag. Jeg elsker at arbejde med det spirituelle, og ja, jeg er healer af Guds nåde og sjælelæser. Det giver mig rigtig meget energi, når jeg får lov til at arbejde med disse sager :) Og ja, det var rigtig dejligt, at få lyst på nogle af de kompetencer, der ligger lidt ubrugt hen ;) Dem vil jeg give mere lys, og se, hvad de kan udvikle sig til. Til dig vil jeg sige, at du gør dit arbejde rigtig, rigtig godt - kompetent og dygtigt - og du har en dejlig måde at servere budskaberne på. Hvad kan det dog ikke blive til ;) - så herligt! Dejligt, når I unge får lov til at komme frem i lyset! Jeg ser frem til, at vores veje krydses igen!

Malene

Jeg har hørt din tolkning 3 gange nu og det giver så meget mening. Tak fordi du har fået sat lys på nogle af de ting man skal lægge energi i. Jeg ved nu hvad jeg skal bruge min tid og energi på. Det bliver et godt år for mig. Denne tolkning sætter mig rigtig godt igang med året. Det har lige givet mig den sidste power til at sætte igang. Tak for det. Nicolas er fint følende og er dygtig til det han laver.

Daniel

The reading … all in the center ..WOW.

I felt my heart opening so much, i had my smile on, all the time, while listening to your amazing and calm voice/vibration. Thank you for this amazing experience and i feel that is just the begging for me.

Zhenya

ANBEFALER

- Walk & Talk På Samsø -

Jeg kan varmt anbefale dig, du har en unik evne til at lytte og tune ind på lige det man mangler for at komme videre i sit liv. Du er god til at ramme plet, lige der hvor skoen trykker. Så man ved hvad man skal arbejde videre med. Er så glad for din hjælp og vejledning.

Alice

Godmorgen Nicolas, tusinde tak for sidst. Det var en super spændende oplevelse for mig at besøge dig. Du står for mig som et forbillede, i forhold til det at tage ansvar for sit eget liv. På magisk vis, fik min forståelse af det, at stå stærkt i sit eget lys, en ny betydning af mit møde med dig. Din leveform inspirerer mig meget, og jeg har glimtvis oplevet en anderledes og forøget ro indeni.

Peter

Kommer snart

Joakim

ANBEFALINGER

Her er hvad de unge mennesker fortæller efter,

at have været med til mit foredrag "Følger du drømmen eller strømmen?"

Først og fremmest tak for et fantastisk foredrag. Normalt syntes jeg at foredrag er kedelige, men dit var det bedste jeg har set. Du fik både skabt humor og hygge, men du fik samtidig skabt en øjenåbner for mange af os. Vi kunne tydelig se hvor svært du havde med at læse op fra din bog, men kæmpede og gennemførte det. Du har min dybeste respekt og igen mange gange tak for et fantastisk foredrag.

Simon

Når foredraget begynder har jeg forventninger om at det ikke bliver sjovt. Det bliver ligesom alle de andre man skal se, hvor man bare sidder og keder sig, hele vejen igennem. Men Nicolas formoder at gøre hans livshistorie interessant, inspirerende, sjov og brugbar. Jeg har taget en masse ting med fra foredraget, lærdom omkring hvad man skal gøre hvis det ser ud til at alt og alle er imod en. Kæmpe oplevelse. Vil klart anbefale den til alle. Alle aldre, alle elever. Bare alle!

Mads

Jeg følger dig fordi du er super inspirerende for ungdommen. Dit foredrag var simpelthen så godt. Det med at du først fortæller din egen livshistorie med din stammen og diverse udfordringer, gør bare at man som lytter sidder og tænker at hvis han kan, kan jeg fandme også! Jeg synes helt bestemt dit foredrag er med til at inspirere os unge om at følge vores drømme uanset hvilke udfordringer der ligger og lurer. Det var virkelig en god ide at dele foredraget op i 3 dele og tilbyde et kram og en personlig snak til sidst i foredraget, hvor du blandt andet brugte en god metafor der hjælper mig rigtig meget til hverdag: at jeg er solen, og alle mine tanker er skyerne, men selv på en overskyet dag skinner solen lige meget. Alt i alt tusind tak for et godt foredrag.

Maja

Jeg synes, det var et super fedt foredrag. Det inspirerer mig altid, at høre folks historier og når folk har noget på hjerte. Det er også virkelig dejligt, at høre hvordan dine oplevelser har fået dig til, at leve det liv du lever i dag - og hvordan du kan hjælpe andre. Jeg synes nemlig, der mangler folk som dig, som tager ud til unge mennesker, og fortæller og inspirerer på en måde som når ud til netop denne målgruppe. Jeg blev i hvert fald utroligt inspireret og revet med, og det satte virkelig nogle tanker igang hos mig, om hvilket liv jeg lever og vil leve. Jeg håber derfor også, at du vil blive ved med at inspirere andre børn og unge med din historie, for som du siger, er noget af det bedste at hjælpe andre.

Mille

Tusind tak for et af de fedeste foredrag! Det var en super fed oplevelse at høre på dig i en time, og du virkede så oprigtig. Man kunne virkelig mærke at du talte fra hjertet og ikke fra et papir hvilket betyder meget. Dit liv har ikke været en dans på en lyserød sky og det synes jeg er fedt du tør stå frem med. Jeg synes det er så sejt du bare har fulgt din drøm og ikke hørt efter normerne, du har fulgt dit hjerte til fulde og det er så inspirerende. Fedt du var så meget nede på jorden og at du bare hviler i dig selv, fedt du er frivillig mentor, fedt du hjælper andre. Det er så fedt alt det du gør og du har virkelig været en kæmpe øjenåbner for hvad man selv skal gøre. Du har klart gjort sådan at jeg følger drømmen og ikke strømmen! Tak for din kæmpe øjenåbner og fedt at du står det fedeste sted i din liv! Tusind tak!

Michala

I går var du ude og holde foredrag hos os, og jeg kan kun sige, at dit foredrag var fantastisk! Du nævner at du har angst, og det har jeg også. Så i alt du sagde med både situationer og symptomer der kunne jeg se mig selv. Jeg var helt tilstede i dit foredrag og det er også fordi DU er tilstede og nærværende under det hele, så tak for det! Jeg har fået en masse ud af dit foredrag! Jeg har hele mit efterskoleophold, skulle kæmpe med min angst, og hvis jeg selv skal sætte ord på, synes jeg selv at jeg er nået rimelig langt! Jeg mærker allerede at du og dit foredrag, har været med til at give mig mere mod til at skulle blive ved med at springe ud i de ting der kan gøre mig angst. Jeg er blevet mere bevidst om, at det er MIG der skal styre min angst, og ikke angsten der skal styre mig! Tusinde tak for at komme til Sorø Gymnastikefterskole!

Josephine

Copyright 2022 @ Hjertekrigeren

Følg med på vores andre kanaler:

Facebook
Instagram
Youtube