Oplever du udfordringer med vibrations-skiftet som er inde over os i disse år?

Prøv mine 3 Energiøvelser

til at stå stærkere i dit eget lys

Dit udbytte af denne gratis lydfil:

  • Den første øvelse vil hjælpe dig til at udrense dit energifelt.
  • Den anden øvelse vil lære dig hvordan du lukker af for udefrakommende negativ/tung energi.
  • Den tredje øvelse vil lære dig hvordan du grounder dig selv og kan opnå dyb jordforbindelse i enhver situation.

Udfyld dit navn og fortrukne mail nedenfor:

* Når du henter lydfilen vil du blive tilmeldt mit nyhedsbrev, hvor du 2-3 gange om måneden vil modtage guidens og personlige beretninger, som inspiration til din egen rejse. Du kan til enhver tid afmelde dig nyhedsbrevet, nemt og bekvemt med et klik i bunden af de mails, du modtager.

HVAD SJÆLE SOM BRUGER LYDFILEN ERFARER...

Hej Nicolas,

Jeg har med stor begejstring og effekt anvendt dine energiøvelser - de er fantastiske! Det var som om flere års sort aske fra andres dårligdomme forsvandt fra min energi og jeg sprudlede resten af dagen og gør det stadig

Linda

Hej Nicolas,

Jeg har haft meget gavn af dine energiøvelser til at skabe en god jordforbindelse. Jeg synes din lydfil fungere så godt og jeg har oplevet at reagere mindre end jeg plejer på mine omgivelser/klienter, hvilket er super vigtigt som behandler og for at kan være mere glad og rolig i mig selv. Vil helt klart fortsætte med at bruge øvelserne, da det giver et bedre udgangspunkt og ro, samt mere kraft i mine behandlinger når jeg bruger det hver morgen inden behandlingerne.

Charlotte

Inden jeg startede havde jeg svært ved overhovedet at snakke med mine nærmeste, det føltes virkeligt som om hvert ord fra folk gjorde fysisk ondt på mig. Der var bare ikke plads til mere. Med de energiøvelser jeg fik af Nicolas gik der kun tre dage før at jeg mærkede en markant bedring. Jeg skal stadig være opmærksom på ikke at deltage i drænende samtaler, men nu er jeg en del mere robust end før. Jeg vil anbefale folk som er sensitive, har svært ved at lukke af og som bliver fyldt op med tension, at følge Nicolas' øvelser. Jeg er glad og taknemlig.

Carina

Copyright 2022 @ Hjertekrigeren